Ons bedrijf

Al ruim 40 jaar expertise

Een begrip in Nibbixwoud

Kwaliteit, goede service en een scherpe prijs van veel sierbestrating en ruimte keus in keramisch.

Specialist in sierbestrating
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een groot assortiment aan sierbestrating. Voor in uw eigen tuin, maar ook hoveniers weten ons te vinden. Wij bieden u 2500 m2 keuze in en voorbeelden van, mooie sierbestrating voor in de tuin. Wij zijn een enthousiast team en geven u graag advies voor een prachtige tuin! 

Betonsteen, gebakken steen, natuursteen, grind en keramisch

Top kwaliteit en snel geleverd
Denk hierbij bijvoorbeeld aan betonstenen, gebakken stenen, natuurstenen en de meest bijzondere Keramische tegels.
Daarbij werken wij samen met diverse leveranciers, waardoor wij een groot en gevarieerd assortiment aan kunnen bieden. 

Al 40 jaar service kwaliteit en een scherpe prijs

Doodeman Sierbestrating bestaat al meer dan 40 jaar.
Wij zijn gestart onder de naam J.M. Doodeman en sinds 1999 voeren wij de naam Doodeman Sierbestrating. Het begon met een paar pakken tegels op het terrein in Nibbixwoud en inmiddels is Doodeman Sierbestrating een van de grootste bedrijven op dit gebied in West-Friesland.

Bij ons draait alles om klantgerichtheid, goede service, gezelligheid en natuurlijk scherpe prijzen. Nieuwsgierig? Kom eens vrijblijvend bij ons kijken op de Wijzend 27 in Nibbixwoud.

Bezoek onze showtuin

U kunt vrijblijvend langskomen om de showtuin te bezoeken tijdens openingstijden. Wij hebben altijd een lekker kopje koffie of thee voor u klaar en één van onze medewerkers helpt u graag verder met al uw vragen. Als u zelf een idee hebt voor uw tuin, dan kunnen we dat met elkaar bespreken en geven wij u graag een goed advies!